• Sakskøbing Skole

Undervisning, viden, kultur og oplevelser

Ingen aktuelle nyheder
  • Alex Friis Hansen den 02-07-2018

Sakskøbing Skoles nye bestyrelse

En ny bestyrelse er valgt og klar til at tage fat på opgaven efter sommerferien. Vi byder velkommen til Louise Hansen (formand), Jakob Kuld Heiberg, Jacob Danholt Hansen, Janne Hansen og Søren Busk Madsen. Gitte Stryger er suppleant. Bestyrelsen har det første møde den 3. september.

Vi glæder os til samarbejdet, og vi ser frem til, at vi fællesskab kan arbejde videre med en god udvikling af Sakskøbing Skole.

Vi vil også rette en stor tak til den afgående bestyrelse, vi har haft et fint samarbejde, og vi har oplevet en stor opbakning til skolen til gavn for elever, forældre og medarbejdere.

Alex Friis Hansen

skoleleder

Lea Meyer den 23-08-2016
    enlightenedGRATIS OFFICEPAKKE SE HER!enlightened

Alle elever, forældre og ansatte på skolerne i Guldborgsund Kommune kan installere den fulde Office pakke på private MAC, PC og iPad.

Det kan gøres på op til 5 enheder pr. bruger.

Gå til www.easyiq.dk klik på ”Hent Office” i øverste højre hjørne.

Login på med Uni-Login, download, og aktiver licensen med brugerens {UniLogin}@guldborgsundskoler.dk   - {UniLogin} erstattes med brugerens UniLogin.

Så er du i gang.