• Sakskøbing Skole

Undervisning, viden, kultur og oplevelser

• Sakskøbing Skole
  • Parkvej 31b, 4990 Sakskøbing
  • 5473 3333 man - fre. kl. 7:30 - 14:45
Ingen aktuelle nyheder
    Pia Ellebæk Christoffersen den 20-05-2016
    Dagens ret i skoleboden.

UGE 21:
    MANDAG                      Stroganoff m/ris
    TIRSDAG                     Pasta m/kødsauce
    ONSDAG                      Svensk pølseret
    TORSDAG                    Medister m/kartoffel og sauce
    FREDAG                       Kyllingespyd m/kartoffelsalat
  • Alex Friis Hansen den 12-05-2016
    Ændringer i skolebestyrelsen

I skolebestyrelsen er Gitte Stryger valgt som ny formand og Søren Busk Madsen er valgt som ny næstformand. Vi ønsker til lykke med valget.

Bestyrelsesformand Martin Nielsen udtræder af skolebestyrelsen ved udgangen af skoleåret, fordi han ikke længere har skolesøgende børn. Vinie Bagger bliver herefter nyt medlem af bestyrelsen. Søren Busk Madsen har afløst Svend Erik Petersen, der er udtrådt på grund af arbejde og fraflytning. Vi byder velkommen til vores nye bestyrelsesmedlemmer - vi glæder os til det videre samarbejde.

En stor tak til de afgående bestyrelsesmedlemmer for en fremragende indsats til gavn for Sakskøbing Skole.

Alex Friis Hansen
    skoleleder

Dorthe Østergård den 30-03-2016
    Kære forældre                                                                                D. 30/3 2016.

I går havde vi en hændelse, hvor en pige bar en lille taske på skrå fra skulder til hofte. Pigen gyngede og da hun sprang af gyngen hængte tasken fast, hvilket medførte, at hun fik stramningsstreg på halsen. Derfor må vi kraftigt frabede at børnene bærer tasker, mobiler, nøgleringe m.m. om halsen og derved bringe barnet i fare.

Alex, Per og Dorthe.