• Sakskøbing Skole

Undervisning, viden, kultur og oplevelser

Ingen aktuelle nyheder
  • 20-12-2018
    På DLF-kredskontor ·
  • Alex Friis Hansen den 05-12-2018
    Sakskøbing Skole vinder det hele

Dygtige elever fra Sakskøbing Skoles 7. årgang vandt alle priser ved CELF´s kokkekonkurrence

Sammen med underviserne Betina Olsen, Malene Ilsø og Lis Danielsen havde eleverne i 7. klasse på Sakskøbing Skole i længere tid trænet til den store konkurrence på CELF den 4. december. Temaet var denne gang streetfood, hvor eleverne skulle fremstille en briocheburger med tilbehør.

7B vandt prisen for Den bedste stand, hvor 7C kom ind på en flot andenplads. 7A vandt de øvrige tre priser: Hygiejneprisen, Publikumsprisen og prisen for Den bedste Burger.

Et stort tillykke til elever og undervisere med de flotte resultater – og mange tak for den store indsats. Det er ganske enkelt imponerende.

CELF og folkeskolerne i Guldborgsund Kommune samarbejder om forskellige læringsaktiviteter på CELF, så elever og forældre bliver klogere på de mange uddannelsesmuligheder. I alt deltog 100 elever fra folkeskolerne i Guldborgsund Kommune i Projekt Streetfood.

Alex Friis Hansen