• Sakskøbing Skole

Undervisning, viden, kultur og oplevelser

Ingen aktuelle nyheder
  • 23-11-2017
    SSP-netværksmøde ·
  • 29-11-2017
    volley stævne · 6A · 6B
  • Alex Friis Hansen den 03-11-2017
    800 til Spil Dansk i Sakskøbing

Ellekildeskolen og Sakskøbing Skole inviterede til Spil Dansk Dag i Sakskøbing Sportscenter torsdag den 2. november. Børn og voksne i alle aldre fyldte godt op i Hal A.

Det er en årlig tilbagevendende begivenhed, at Sakskøbing Skole og Ellekildeskolen arrangerer Spil Dansk Dag. Foruden elever og medarbejdere fra de to skoler deltog børnehaverne Bruhns Gård og Krummerne samt plejecentrene Kildebo og Doktorparken.

Alle havde en hyggelig formiddag med sange som ”I det spæde morgengry”, ”Sensommervise”, ”Jeg ved en lærkerede”, ”Fætter Mikkel”og ”Joanna”. Nogle indslag, hvor børn og voksne deltog fyldte scenen, var så populære, at de krævede gentagelse – nemlig en rap fra 5. årgang og så Guldborgsundsangen.

Vi glæder os allerede til at gentage den store succes til næste år.

Alex Friis Hansen

• Alex Friis Hansen den 03-11-2017
    Sakskøbing Skole i tre finaler

Kredsmesterskaber i håndbold: Elever fra 7. årgang vandt det hele

Eleverne fra 7. årgang vandt finalerne for 5.-7. årgang i Sakskøbing Sportscenter den 1. november. Efter fem kampe til både drenge og pigerne var der ingen tvivl: Eleverne fra Sakskøbing Skole var de suveræne vindere af Dansk Skoleidræts kredsmesterskab 2017. Et stort tillykke med det flotte resultat.
    Følgende elever fra 7. årgang var med på vinderholdene: Oskar Mikkelsen, Viktor-Emil Kiszka, Magnus Walther, Ea Michaelsen, Frederikke Madsen, Cecilie Hansen, Kathrine Thøgersen, Mathilde Nielsen, Magnus Pommer, Emil Haupt, Kalle Hansen, Kristoffer Hansen, Simon Wenzell, Milo Meyer, Maja Schilling, Clara Wissing, Clara Rasmussen, Freya Mikkelsen, Celine Nielsen, Celina Mortensen og Laurits Luther.
    Holdene bliver dygtigt trænet og ledet af lærerne Tina Grønbæk Madsen og Vivi Rømer Madsen.
    For 8. årgang var det lige ved og næsten. Pigerne tabte i finalen, og drengene blev nummer fem. Ganske flotte resultater, som vi også ønsker til lykke med.

På Sakskøbing Skole er vi stolte over vores elever, der gang på gang hiver flotte placeringer hjem i mange forskellige idrætsgrene.

Alex Friis Hansen

Lea Meyer den 03-10-2017
    Det er vigtigt at de forældre som endnu ikke har oprettet en uni-login bruger, gør dette hurtigst muligt. Se vejledningen i vedhæftede fil herunder.

VH. Lea.