• Sakskøbing Skole

Undervisning, viden, kultur og oplevelser

Opslagstavlen

• Julehygge i modtageordningen

Det var så hyggeligt, da modtageordningen tirsdag den 5. december havde julehygge for deres to-sprogede elever og forældre. Der blev klippet, klistret, spist kage og sunget julesange i lange baner.
    Alle børn og voksne havde nogle dejlige timer sammen. En stor tak til modtageordningen for et meget flot arrangement.

Alex Friis Hansen

Alex Friis Hansen den 08-12-2017
    Kære elever og forældre :

For god ordens skyld informerer vi om, at onsdagsskemaerne for hele skoleåret kan ses på ForældreIntra (klik på "Dokumenter" i venstre side og se "Onsdagsskemaer 2017-18").

Mvh.
    Per Helsted Mortensen
    Per Helsted Mortensen den 13-09-2017
    enlightenedGRATIS OFFICEPAKKE SE HER!enlightened

Alle elever, forældre og ansatte på skolerne i Guldborgsund Kommune kan installere den fulde Office pakke på private MAC, PC og iPad.

Det kan gøres på op til 5 enheder pr. bruger.

Gå til www.easyiq.dk klik på ”Hent Office” i øverste højre hjørne.

Login på med Uni-Login, download, og aktiver licensen med brugerens {UniLogin}@guldborgsundskoler.dk   - {UniLogin} erstattes med brugerens UniLogin.

Så er du i gang.

Lea Meyer den 23-08-2016