• Sakskøbing Skole

Undervisning, viden, kultur og oplevelser

Opslagstavlen

Se vedhæftede folder vedr. pigegruppen i alderen 7 - 10 år.
    Pia Ellebæk Christoffersen den 13-09-2018
    DYGTIGE ATLETIKELEVER laugh
    Vores dygtige elever på 7.årgang har i dag klaret sig rigtigt flot ved de lokale skolemesterskaber i atletik i Maribo.
    Pigerne blev nr.2, og drengene vandt !! De kan nu kalde sig kredsvindere og kan glæde sig til at repræsentere skolen ved DM i Næstved til juni !!
    "Godt gået" og et stort tillykke til jer !!

Per Helsted Mortensen den 11-09-2018

AKTIV SUNDHED for børn og unge mellem 10-15 år.

AKTIV SUNDHED er et projekt som, via øget viden om sund kost, fælles fysisk aktivitet og praktiske øvelser hjælper familier med overvægtige børn, til et sundere liv med nye sunde vaner.

Fokusset ligger hos de unge og deres vej til en sundere livsstil. MEN det er meget vigtig at familien støtter op om de nye vaner, og viser det ved deltage hver gang.

Vi mødes til fællesmotion hver tirsdag fra september til februar. Vi dyrker mange forskellige former for fysisk aktivitet, såsom spil, lege, fodboldt, høvdingeboldt, crossfit, basket, badminton, håndbold osv.
    Sundhedskonsulent Malene Malle kommer forbi 1 gang om måneden og vil forestå oplæg og praktiske øvelser omhandlende sund ernæring, mængder, madpakker, indkøb osv. Derudover vil børnene blive vejet, for at se ændringer i muskel- og fedtmassen.

Der vil være enkelte dage med fællesspisning og smagsprøver.

Der er mødepligt hver tirsdag for både den unge og mindst én af forældrene. - Er der en dag mor eller far ikke kan deltage, er det okay at man sender den unge afsted med en nabo, ven eller ældre søskende.

Aktiv sundhed foregår i Nørre Vedby hallen, Vigvej 8, 4840 Nørre Alslev. Kl.17.00-18.30

Opstartsdato: 18/9.

Kontakt Projektleder Michelle Blankensteiner for tilmelding:

Pia Ellebæk Christoffersen den 06-09-2018